Tarım-Tanıtım ve Kültür Fuarı ziyaretçi akınına uğradı

Belediyemiz tarafından bu yıl 2.’si düzenlenen Tarım-Tanıtım ve Kültür Fuarı Boyabat’lılar tarafından büyük ilgi gördü.

Eski otogarda düzenlenen Boyabat 2. Tarım-Tanıtım ve Kültür Fuarı kurulduğu 9 Ekim Cuma gününden bu yana 20 bin kişinin üzerinde ziyaretçiyi ağırladı.

Fuara katılan binlerce ziyaretçi Belediyemiz tarafından açılan; Tarih, Doğa ve Kültür standına yoğun ilgi gösterirken, ziyaretçiler selfie çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.
Belediyemizce, ilçe turizmine katkı sağlamak, tarımla uğraşan hemşerilerimizi tarım alanında ki yeni gelişmelerden haberci kılmak adına düzenlenen fuarda; Kebapçısından tuğla ve kiremit üreticisine, ahşap ustalığından traktör galerilerine kadar birçok stant yer aldı.

Boyabat 2. Tarım-Tanıtım ve Kültür Fuarı’nın son gününde stant açan katılımcılara plaket takdim eden Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı ; “Boyabat’ı seviyoruz, Boyabat’lıyı seviyoruz. İlçemizin tanıtımına katkı sağlamak, tarımsal üretimde hak ettiği yeri alabilmesi, cazibe merkezi olabilmesi için gayret sarf ediyoruz. Devletimiz tarafından yapılan çalışmalar neticesinde çorak araziler verimle hale getirilmiş, suya hasret topraklar suyla buluşmuştur. Tarım alanında önemli mesafeler alınmıştır. Bizde belediye olarak devletimize katkı sağlamak adına Tarım-Tanıtım ve Kültür Fuarımızın 2.sini gerçekleştirdik. Katılım ve ilgi beklenenina üzerinde oldu. İnşaallah bu fuar çok uzun ömürlü olur, sonuçta kazanan Boyabat olur” diye konuştu.