Minikler Samsun’dan ödüllerle döndüler

Şampiyonaya Murat Kanber ve Hamza Dede eğitmenlerinin öncülüğünde katılan öğrenciler ilk defa böylesi büyük bir organizasyona katılmanın heyecanını yaşadılar.

Geçmişi yüzyıllar öncesine dayanan tamamen Türk dövüş sanatı olan Alpagu’da ilçemizde eğitim alan sporcular, 8 alpagu sporcumuz ( Boy Kiloda 7-10 ) yaşda Birincilik ödülü ve 1 alpagu sporcumuz da ( Boy Kiloda 7-10 ) yaş dada ikincilik ödülü kazandı.

Eğitmenleri Murat Kanber ve Hamza Dede ödül alan sporcular ile birlikte Belediye Başkanımz Şefik Çakıcı’yı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı’yla bir araya gelerek mutluluklarını paylaşan öğrenciler ve Alpagu Sporu Eğitmenleri Murat Kanber  ile Hamza Dede, bizleri her zaman destekleyen ve bizlerin her daim yanında olan Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı’ya teşekkür ederiz dediler ve Başkan Çakıcı’ya sağlamış olduğu desteklerden dolayı plaket takdim ettiler.

Belediye Başkanımz Şefik Çakıcı’da, “Öncelikli amacımız geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha güzel, huzurlu ve sağlıklı bir kentte yaşamalarını sağlamak. ALPAGU Kültür ve Sporları Federasyonu Türkiye Dostluk Turnuvası Samsun 19 Mayıs Stadyumu, Atatürk Spor salonunda düzenlenen yarışmalarda ödül alan sporcu kardeşlerimi kutluyorum. Demek ki böyle değerli hocalarımızla gelecek vadeden çocuklarımızın elinden birazcık tutsak çok şeyler olacak. İnşallah önümüzdeki dönem içerisinde de bu çalışmaların çok daha iyi noktalara gideceğini bekliyorum. Sporcularımızı, antrenörlerini ve ailelerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.