İmam Hatip Lisesi mezunları geleneği bozmadı

Boyabat Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunları geleneksel Pilav Şenliği ve Bayramlaşması bayramın üçüncü gününde İmam Hatip Lisesi bahçesinde yapıldı.

Şenliğe AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, 24. Dönem AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, Sinop Eğitim Vakfı temsilcisi Hüseyin Özkiriş, çok sayıda imam hatip lisesi mezunu katıldı.

Program Yenimahalle Erkek Kur’an Kursu öğreticisi Halil İbrahim Kolsuz tarafından okunan Kur’an tilaveti ile başladı.

Program protokol konuşmaları ile devam etti.

Program sonunda konuşan Belediye Başkanı Şefik Çakıcı; Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan, sizlerin mutluluğuna ortak olmaktan son derece memnunum. Böylesi programlar birlik ve beraberliği pekiştirici, kaynaşma ve dayanışmanın artmasını sağlayan programlardır. Düzenleyen kardeşlerime teşekkür ediyorum, dedi.

İmam Hatip Külliyesini Boyabat ‘ımıza kazandıracağız

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı konuşmasının devamında; "İlçemize kazandıracağımız Boyabat İmam Hatip Lisesi Külliyesine en yakın zamanda başlanacağını belirtmek istiyorum. Her şey tamam inşallah. Resmi ve bürokratik işlemlerde sona geldik. En yakın zaman da yapılacağı alanda çalışmalara başlayacağız. Böylesi güzel bir günde bu güzel müjdeyi sizlerle paylaşmak istedim. Bizler hayırlı işler için çalışan koşuşturan insanlarız. İnşaallah Besmelesini çekerek başladığımız bu hayırlı iş de ilçemiz için hayırlı olur” dedi.

Pilav Şenliği bayramlaşma programı ile son buldu.