Belediyemiz araç filosu güçleniyor

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı törende yaptığı konuşmada, “Göreve geldiğimiz günden bu yana hizmette kalitenin artması adına var gücümüzle çalışıyoruz. Her bayramda bir araç geleneği doğrultusunda bu bayramda belediyemize 4 adet hizmete aracı kazandırdık. Araç filomuzu daha da güçlendirdik. Araç filomuza yeni katmış olduğumuz araçlarımızla birlikte ilçemize çok daha etkili hizmet verme gayreti içerisinde olacağız. Araçlarımızın Boyabat’ımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Ramazan Ulu Boyabat Belediyesi’ne Cenaze Aracı hibe etti

Başkan Çakıcı konuşmasının ardından Boyabat Belediyesine Cenaze aracı hibe desteğinde bulunan hayırsever işadamı Ramazan Ulu’ya teşekkür etti ve kendisine günün anısına plaket takdim etti.

30 Mart seçimleri sonrasında Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’ya hayırlı olsun, ziyaretinde bulunan Ramazan Ulu, "Başkanımızla yapmış olduğum görüşmede ilçede cenaze aracı konusunda ikinci bir cenaze aracına ihtiyaç olduğunu öğrendim. Bunun üzerine Boyabat Belediyesine bir adet cenaze aracı hibe edilmesini uygun buldum. Boyabat’ı seviyoruz, Boyabat’lıyı seviyoruz. Boyabat bizim her şeyimiz. Doğup büyüdüğümüz, bizi biz yapan topraklar. İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, AK Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, AK Parti 23. Dönem Sinop Milletvekili Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı ve AK Parti Boyabat İlçe Başkanı Ferhat Yıldız ile birlikte araç açılış kurdelesini kesti. Daha sonra ise yeni alınan araçlar gezildi.