Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı; Sanayi giriş kapısı esnafımıza hayırlı olsun

Boyabat Sanayi Sitesi giriş kapısı tamamlandı.

Belediyemiz tarafından yapımına başlanan Sanayi Sitesi Giriş Kapısı uzun süren uğraşlar sonrasında tamamlandı.

Yeni haliyle sanayi esnafının beğenisini kazanan giriş kapısının hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı; “Sanayi sitemizle ilgili seçim öncesinde esnafımıza vaadde bulunmuştuk. Bu vaadimizi yerine getirdiğimiz için son derece mutluyuz. İnşaallah çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarına da en kısa zamanda başlayacağız. Göreceksiniz sanayi sitemiz bölgemizde parmakla gösterilen, örnek bir sanayi sitesi halini alacak. Her zaman söylüyoruz. Biz Boyabat’a sevdalıyız, Boyabat’lıya sevdalıyız. Yunus Emre aşık olmuş, ma'şuka derdinden olmuş. Bizler Boyabat’a sevdalıyız. Boyabat’a hizmete ömrünü adamış, Boyabat'lının derdiyle hemhal olmuş insanlarız. Rabbim bizleri utandırmasın. Yapımı tamamlanan site giriş kemerimiz, sanayi esnafımıza hayırlı olsun” diye konuştu.