65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARIMIZ İÇİN PARK VE BAHÇELER DEZENFEKTE EDİLDİ

Belediyemiz; 65 yaş ve üzeri vatandaşların 10 Mayıs Pazar günü dışarı çıkacak olmalarından dolayı parklar ve yürüyüş alanlarında dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştirdi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları yasaklanan 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımıza yönelik belirlenen gün ve saatte dışarı çıkabilecekleri açıklanmış, İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge ile de detayları paylaşılmıştı. Bu kapsamda 10 Mayıs Pazar günü 11.00 ile 15.00 saatleri arasında yürüme mesafesiyle sınırlı olmak, sosyal mesafe kuralına uymak ve maske takmak kaydıyla 65 yaş üstü vatandaşlarımız dışarı çıkabilecek.

Bu sebeple Çevre Temizlik Müdürlüğü ekiplerimiz; sokağa çıkmaya hazırlanan 65 yaş üstü vatandaşlarımız için parklar ve yürüyüş alanlarını dezenfekte etti. Dezenfekte çalışmalarımız dışarıya çıkmanın serbest olduğu günlerde de devam edecek.