Kırkkızlar Cam Teras Ve Günübirlik Tesis İçin İmzalar Atıldı

Boyabat Kalesinin karşı kısmında bulunan bölgede yapılması planlanan Kırkkızlar Cam Teras ve Günübirlik Tesis için bugün; Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) ile sözleşme imzalandı.

Birkaç ay içerisinde yapımına başlanacak ve bölge turizmine büyük katkı sağlayacak proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı; " Bölgemizin en büyük turizm projesi, Kırkkızlar Cam Teras ve Günübirlik Tesis için Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) ile sözleşmemizi imzalayarak, projemizin startını vermiş olduk. İnşallah Birkaç ay içerisinde yapımına başlayacağız ve Boyabat'ı turizm açısından bir cazibe merkezi haline getireceğiz . Her zaman her türlü konuda yanımızda olan başta Milletvekilimiz Sn. Dr. Nazım Maviş olmak üzere; İl Başkanımız Sn. Uğur Giresun ve KUZKA Bölge Temsilcisi Sn. Serkan Genç ve ekibine teşekkür ediyorum. Boyabat'ımıza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.