Boyabat'ımız 400 Araçlık Otoparkına Kavuşuyor

Belediyemiz tarafından yapımına başlanan ve yıl sonunda tamamlanması planlanan Kent Meydanımızın alt kısmındaki 400 araç kapasiteli kapalı otopark, Ramazan ayı içerisinde Boyabat'ımızın hizmetine açılıyor.

Boyama işlemi ve çizgi çalışmaları yapılan kapalı otoparkımız ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı; "2016 yılında yapımına başladığımız; içerisinde tüm kamu kurumları, ticari ve sosyal alanlar ile Belediyemizin yer alacağı Kent Meydanı projemizi yıl sonuna kadar tamamlamayı planlıyoruz. İlk etapta Kent Meydanımızın altında yer alan 400 araç kapasiteli kapalı otoparkımızı Ramazan ayı içerisinde halkımızın hizmetine açmış olacağız. 2023 vizyonu ile hayat bulan projeleri Boyabat'ımıza kazandırmakla birlikte park sorunu da artık tarih olacak" dedi.