Zabıta Ekiplerimizden İlçemiz Berberlerine Denetim

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler Korona virüsü'ne karşı alınması gereken tedbirlerle alakalı İlçemiz Berberlerine denetimlerde bulundular.

Ekiplerimiz; berberlerimize kullandıkları malzemelerin dezenfekte edilmesi, tıraş sırasında tercihen beyaz önlük giyilmesi ve dükkanlarının düzenli olarak temizliğinin yapılması hususunda uyarılarda bulundular.

Halkımızın yoğun olarak bulunduğu bu gibi yerlerde zabıtalarımız periyodik olarak denetimlerine devam edecekler.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı; "Bilindiği üzere Çin'de ortaya çıkan Korona virüsü'nün ülkemizde de görülmesiyle birlikte Belediye olarak her alanda takip ve denetimlerimize devam ediyoruz. İlçemiz Berberlerine de vatandaşlarımıza daha steril bir ortamda hizmet vermeleri için gerek malzemelerini dezenfekte etmeleri gerekse önlük kullanmaları konusunda bilgilendirmelerde bulunduk. Halkımızın da bu günlerde biraz daha tedbirli davranmaları gerekiyor.
Ben berberlerimize göstermiş oldukları hassasiyetten ötürü teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum"
 şeklinde konuştu.