Depremzedeler İçin Toplanan Yardımlar Elazığ'a Ulaştı

Elazığ ve Malatya'da meydana gelen deprem sonrası Belediyemiz tarafından organize edilen kampanyada, toplanan yardımlar bugün Elazığ Sosyal Yardımlaşma Merkezi'ne teslim edildi.

30 Ocak Perşembe günü akşam saatlerinde; İlçe Kaymakamımız Sayın Fatih Aksoy, Belediye Başkanımız Sayın Şefik Çakıcı, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyelerimiz, kurum müdürlerimiz ve personellerimizin katılımıyla yardımların olduğu kamyon dualarla uğurlanmıştı.

Yardımların toplandığı üç gün içerisinde çok duygulandığını belirten Başkanımız Şefik Çakıcı; "Her zaman yardım verdiğimiz bir aile beni aradı ve Elazığ'a yardım etmek istiyorum dedi. Evindeki halıyı vermek istediğini söyledi. Bu beni çok etkiledi. Belediyeden yardım alan birinin depremzedelere yardım düşüncesi bu milletin özüdür, bu milletin kimliğidir."
"Kaymakamımızın şahsında İl genel Meclisi ve Belediye Meclis üyelerimize, daire müdürlerimize, bu üç gün içerisinde büyük emek sarfeden belediye personellerimize, gönüllü olarak çalışan bayan kardeşlerimize ve tüm katılımcılara teşekkür ediyor yola çıkan arkadaşlarımıza hayırlı yolculuklar diliyorum. Allah kabul etsin" ifadelerine yer verdi.