Türkiye'mizin Yükselen Değeri Boyabat

İstanbul Fuar Merkezi'nde 19-22 Aralık tarihleri arasında organize edilen ve Sinop'un ilk fuarı olan Sinoplu İş Adamları Fuarı sona erdi.

Yurt içi ve yurt dışında faaliyet gösteren yüzlerce Sinoplu yatırımcının katıldığı fuarda, biz de Boyabat Belediyesi olarak ilçemiz ile özdeşleşen tarım ve sanayi ürünlerimizi kıymetli hemşehrilerimiz, misafirlerimiz ve iş adamlarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz.

İlk günden son güne kadar katılımcılar tarafından yoğun ilgi ile takip edilen standımızda, fuar ile ilgili düşüncelerini paylaşan Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı; "Öncelikle SİAD ailesine teşekkür ediyoruz. Türkiye'de ilk defa bir il kendi iş adamları ile değerleri ile bir araya geliyor ve biz güçlüyüz, biz iddialıyız diyoruz. Bu aile bireylerini bir araya getiren SİAD Başkanımız Sayın Rafet Orhan'a teşekkür ediyorum. Bugün Boyabat tuğlası ile kiremiti ile buraya geldik. Karadeniz'in ve İstanbul'un hemen hemen bütün ev ve iş yerlerinde mutlaka bir Boyabat tuğlası ve kiremiti vardır. Yine Boyabat'ımızın diğer alanlarda ürettikleri ürünler ile bugün buradayız. Mutluyuz. Ben Sinoplu iş adamlarımızı tebrik ediyor ve onları değerlerimiz olarak görüyorum" şeklinde konuştu.