İrem Derici Boyabat 1868 İçin Sahne Aldı

Türk Pop Müziğin güçlü seslerinden kıymetli hemşehrimiz İrem Derici; önceki akşam İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde Boyabat 1868 Spor Kulübü
için düzenlenen gecede en sevilen şarkılarını seslendirdi.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, Boyabat 1868 Spor Kulübü başkanı ve yöneticileri ile beraber Boyabatlı müzikseverler ve İstanbulluların katıldığı gecede  İrem Derici'nin yakın dostu Merve Özbey de sahneye çıkarak sürpriz bir düete imza attı.

Konserin sonunda izleyicilere seslenen Başkanımız Şefik Çakıcı;"Güçlü Türkiye'nin yükselen değeri,tarih şehri,kültür şehri,abad şehir Boyabat'ımızın çok değerli hanımefendileri, beyefendileri sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Geleceğin assolisti İrem derici için Boyabat için 1868 Spor Kulübümüz için buraya gelme zahmetinde bulunan herkese canıgönülden teşekkür ediyor, herkesi Boyabat'a bekliyorum" dedi.

Son olarak konserde elde edilen tüm gelir Boyabat 1868 Spor Kulübüne aktarıldı.