Milletvekillerimizden İlçemize Ziyaret

Ak Partili Milletvekillerimiz Sinop Programları kapsamında İlçemizi ziyaret ettiler.

Değerli Milletvekilimiz Sn.Dr.Nazım Maviş'in davetlisi olarak ilçemize teşrif eden; Ak Parti MKYK üyesi İstanbul milletvekilimiz Sn. Erol Kaya ve
Ak Partili Milletvekillerimizden Adana Milletvekilimiz Sn. Ahmet Zembilci,Kocaeli Milletvekilimiz Sn. İlyas Şeker Ardahan Milletvekilimiz Sn.Orhan Atalay 24.Dönem Çankırı Milletvekilimiz Sn. İdris Şahin 25.Dönem Eskişehir Milletvekilimiz Sn. Salih Koca 24.Dönem Giresun Milletvekilimiz Sn. Mehmet Geldi 24.Dönem Muş Milletvekilimiz Sn. Muzaffer Çakar, 'Tarihi Çarşımız ve Yaşayan Kültürel Miras' müzemizde incelemelerde bulundular.

Tarihi değerlerimizi çok beğendiklerini ve projelerimize destek olacaklarını belirten İstanbul Milletvekilimiz Sn. Erol Kaya; "Değerli vekillerimiz ile beraber Sinop'u gezip de Boyabat'a uğramamak eksiklik olurdu. Burası belediyecilik açısından özellikle çöküntü haline dönüşmüş olan mahallelerin ve ilçelerin ayağa kaldırılması açısından örnek bir ilçemizdir.Tarihi binaların restorasyonu, hem Boyabat'ın geleceği hem de Türkiye'mizin geleceği için önemli örneklerimizden birisi olur. Ben Boyabatlıların şanslı olduğunu söylüyorum. Hem Başkanımızı hem de Milletvekilimizi tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.