Bugün Fidan Yarın Nefes

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından "Bugün Fidan Yarın Nefes" sloganıyla başlatılan 11 milyon fidan dikme etkinliği, tüm illerin yanı sıra Sinop'ta da gerçekleştirildi.

"11 Milyon Ağaç" projesi kapsamında; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt Selçuk ve Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım Maviş Sinop'umuza geldiler. Fidan dikiminin gerçekleşeceği Sinop Engelsiz Yaşam Merkezi'ne geçen Bakanımız Selçuk; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı yayın yoluyla katılımı ile protokol üyeleri, Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı ve ilçe belediye başkanları ile birlikte fidanları toprakla buluşturdular.

Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt Selçuk'a, Belediye Başkanımız tarafından "Tarihi Boyabat Evleri" motifli ahşap plaket hediye edildi.

Etkinliğin ardından Sinop'ta yapımı tamamlanan Gündüzlü Bakım Merkezinin açılış törenine katılan Bakanımız, Sinop valiliği ziyaretinin ardından Sinoplu Şehit Bülent Yalçın'ın ailesini ziyaret ederek, Hava yolu ile Sinop'tan ayrıldılar.