Yenikapı'da Boyabat Rüzgârı Esti

Bu sene 6.sı düzenlenen Yenikapı'daki geleneksel Sinop Tanıtım Günleri sona erdi.

Şehrimizin tarihi, doğal güzellikleri ile yöresel ürün ve lezzetlerimizi en güzel şekilde tanıtmak için katıldığımız etkinlik; ilk günden son güne kadar hemşehrilerimizin, misafirlerimizin ve İstanbulluların büyük ilgisini gördü.

Gurbette yaşayan hemşehrilerimizin memleket özlemini bir nebze olsun giderme imkânı bulduğumuz için çok mutlu ve gururluyuz.

Etkinliğin son gününde düşüncelerini paylaşan Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı;"Abad şehir Boyabat'tan Kadim şehir İstanbul'a gönül köprüsünü kurduk. Mutluluğumuzu hemşehrilerimiz ile paylaştık. Onların hatıralarını canlandırma fırsatı sunduk. Bu anlamda;  misafirlerimizi ve tüm İstanbulluları, değerlerimizi yakından tanımaları için Boyabat'ımıza davet ediyorum. Ayrıca özverili çalışmalarından ötürü görevli tüm kardeşlerime de canıgönülden teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Etkinlikte misafirlerimize ikram ettiğimiz tescilli Boyabat pirinç pilavı ve keşkeğimiz de ziyaretçilerimizden tam not aldı.