Boyabat Sinop Tanıtım Günlerine Hazır

Sinop Tanıtım Günleri için hummalı bir çalışma sonucu son hazırlıklarımızı tamamladık.

Yoğum tempo içerisinde çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı; "Değerli kurumlar STK'lar ve esnaflarımız ile birlikte Boyabat'ı daha ileriye taşımak için tempolu bir süreci geride bıraktık.Tarihi ve doğal güzelliklerimizi, eşsiz lezzetlerle dolu mutfağımızı tanıtmak için etkinlik alanındaki yerimizi alacağız" dedi.

Bir video ile hemşehrilerine çağrıda bulunan Başkanımız; "Değerli hemşehrilerim, 31 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında İstanbul'da Yenikapı'da yapılacak olan Karadenizin incisi Sinop Tanıtım Günlerine bütün hemşehrilerimi ve bütün İstanbul'luları bekliyorum. Ayrıca Sinop'umuzun en büyük ilçesi, tarih ve kültür şehri olan Boyabat standımıza bütüm hemşehrilerimizi özellikle bekliyorum" şeklinde konuştu.