Ve Doğalgaz Boyabat’ta

Güçlü Belediye Güçlü Boyabat parolası ile yürüttüğümüz doğalgaz çalışmaları ekiplerin yoğun mesaisi ile tam gaz devam ediyor.
Aşıklı Tekke mevkisinde, çalışanların kazı ve boruların döşenmesi işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkanımız Şefik Çakıcı; “Adım adım mutlu sona yaklaşıyoruz. İnşallah kısa zamanda Boyabat’ımızın belli kısımlarında, bacalarda doğalgaz dumanı tütecek. Bütün amacımız şehre hizmet etmek” dedi. Doğalgazın hemşehrilerimize ekonomik anlamda büyük kolaylıklar sağlayacağını ümit ettiğini belirten Başkanımız; “Doğalgazın gelmesiyle birlikte havası daha temiz bir Boyabat’a kavuşacağız.Bu anlamda yapılan çalışmaları yakından takip etmekteyiz” şeklinde konuştu.