Geleneksel Boyabat Yağlı Güreşleri Yapıldı

Asırlık Boyabat Panayırı ile birlikte her yıl düzenli olarak yapılmaya başlanan Boyabat yağlı güreşleri tamamlandı.

20 Ekim pazar günü yapılan ve gün boyu süren etkinliğe; bürokratlar ve şehir dışından gelen misafiler ile birlikte hemşehrilerimiz de büyük ilgi gösterdi. Türkiye'nin dört bir yanından 40 Başpehlivan ve 418 Pehlivan organizasyonda şampiyon olabilmek için kıyasıya mücadele etti.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı açılış konuşmasında; misafirler ve Boyabat halkına hoşgeldiniz derken, yapılan güreşleri sınır ötesinde vatan için görevlerinde bulunan kahraman Mehmetçiklerimize ithaf ettiğini sözlerine ekledi.

Ali Gürbüz'ün Başpehlivan olmasıyla sonuçlanan ve Tek Rumeli Tv'den naklen yayınlanan müsabakalarda; Ali Ayhan 'Güreş Ağası'seçilirken eşi Fatma Ayhan da 'Koç Ağası' seçildi.