Boyabat Panayırı Başladı

Bin yıllık mazisi olan, Anadolu Selçuklu Devleti döneminden günümüze kadar ulaşan, Boyabat halkının ticari olarak bir araya geldiği ve bir hafta süren büyük bir organizasyon olan Boyabat Panayırı başladı.

16 Ekim ve 23 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek olan panayır meraklılarını bekliyor.

Tarihi panayıra herkese beklediklerini ifade eden Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, "Bu yıl 16-23 Ekim arasında gerçekleşecek Tarihi Boyabat Panayırımıza tüm ilçe ve köylerimizi davet ediyoruz. Unutmayalım Tarihi Panayırımız, buluşmamız ve uygun fiyatla alışveriş etmemiz için bir fırsattır. Bölgenin en büyük organizasyonu olan panayırımıza yoğun ilginin, olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. Boyabat halkı ve esnafı Panayır geleneğini hiç terk etmeyerek sürdürmeye kararlı. Boyabat Belediyesi olarak her yıl bir önceki yıldan farklı uygulamalarla panayırımızı büyütmeye ve ilgi odağı haine getirmeye devam edeceğiz. Tüm halkımızı panayırımıza davet ediyorum. Esnaf kardeşlerime de hayırlı ve bol kazançlar diliyorum” dedi.