Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'dan Güreşe Davet

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, 20 Ekim 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek olan "Boyabat Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri"ne tüm güreşseverleri davet etti.

Şehir statında yapılacak olan güreş müsabakalarına 40’ı başpehlivan olmak üzere çok sayıda güreşçi katılacak.

Güreşler, 20 Ekim Pazar günü saat 10.30’da Büyük Cami (Beyazıt Cami) meydanında, pehlivanların katılacağı yürüyüş ile başlayacak.

Sosyal medya hesabından güreş severleri müsabakaları izlemeye davet eden Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "Ata sporumuz güreşe olan ilgiyi artırmak hem de ilçemizde bu spor dalını geliştirmek amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz "Boyabat Yağlı Pehlivan Güreşleri" bu yıl 20 Ekim 2019 Pazar günü yapılacaktır. 40 Başpehlivanın katılımıyla Şehir Statında gerçekleştireceğimiz, güreş müsabakalarına. Tüm halkımız davetlidir" ifadelerine yer ve rdi.