Basketbol heyecanı sokağa taşacak

Belediyemiz ödüllü sokak basketbol turnuvası başlıyor.

Belediyemiz yaz aylarının vazgeçilmez etkinliklerinden olan Sokak Basketbol Turnuvası düzenliyor.

Basketbola olan ilgiyi artırmak ve bir yaşam biçimi olan sporu sevdirmek için Boyabat Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Spor Tesisleri'nde edilen turnuvaya katılmak isteyenler için kayıtların 26 Ağustos 2019 Pazartesi günü saat 17.30’da sona ereceği açıklandı.

Boyabat Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Spor Tesisleri'nde 27-30 Ağustos 2019 tarihleri arasında düzenlenecek turnuvaya çok sayıda takımın katılacağı tahmin ediliyor.

Turnuvayı birinci, ikinci ve üçüncü olarak tamamlayan takımlara sırasıyla; büyük altın, yarım altın ve çeyrek altın hediye olarak verilecektir.

Turnuvaya davet

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "Boyabat Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan "Boyabat Belediyesi Sokak Basketbol Turnuvası"nın ilçede sporun sevdirilmesi adına yapılan bir etkinlik olduğunu, turnuvaya katılmak isteyenlerden herhangi bir ücret alınmaksızın bu organizasyonun gerçekleşeceğini söyledi. Çakıcı basketbol sporunu seven, kendini ispatlamak isteyen herkes basketbolu turnuvasına katılabilir. 4 gün sürecek turnuva sonrasında 1. ye büyük altın, 2. ye yarım altın, 3. ye çeyrek altın verileceğini" ifade etti ve basketbol severleri turnuvaya katılmaya davet etti.