Domates Festivaline Davet

Boyabat 3. Geleneksel Domates Festivali 23 Ağustos Cuma günü düzenlenecek. Festivalde ilçemizin tanıtımının yanı sıra birçok etkinlik yer alacak.

Saat 14:00 de Kemaldede Camii yanında ki alanda yapılacak olan festivalde; yarışmalar, ikram sokağı, yöresel köy pazarı, fotoğraf sergisi, halk oyunları gösterisi yer alacak.  Festival domates üreticilerine ödül ve plaket sunumu ile son bulacak.

Amacımız halkı kaynaştırmak

Festival ile alakalı açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, Boyabat 3. Geleneksel Domates Festivali münasebetiyle herkesi Boyabat'a davet etti. Başkan Çakıcı açıklamasında, 23 Ağustosta yapılacak festivalin amacının hem halkı kaynaştırmak, hem de yörede yetişen ve kendine has özellikleri olan ürünleri Türkiye’ye ve dünyaya tanıtmak olduğunu belirtti.

Halkımızın desteği ile güzel işler yapmaya devam ediyoruz

Başkanımız Çakıcı   "Bizler Boyabat'ta ki değişimi, dönüşümü, yapılan ve yapılacak olan tüm hizmetleri hemşerilerimizden aldığımız güçle gerçekleştiriyoruz. Birlikte güzel işler yapmaya devam ediyoruz." dedi.

"3.GELENEKSEL DOMATES FESTİVALİ"NE DAVET

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "Ülkemizin en güzel köşelerinden biri olan Boyabat'ımızın tanıtımına katkı sağlamak, Gazidere Domatesimizin yeni pazarlara açılarak hem üretim alanlarımızı genişletmek hem de üreticilerimizin kazanmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz Domates Festivalimizin 3. sünü 23 Ağustos 2019 Cuma günü, Saat:14.00'de, Kemaldede Camii yanında gerçekleştireceğiz. TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR." dedi.