Boyabat'ta doğalgaz çalışmaları devam ediyor

Boyabat'ta geçtiğimiz aylarda başlayan doğalgaz hattı döşeme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.

Boyabat'ın doğalgaza kavuşması için göreve geldiği günden buyana özel bir çaba içerisinde olan Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı Bağlıca Köyü mevkiinde devam eden çalışmalarını yerinde inceledi.

Bağlıca Köy merkezinde tamamlanan boru hat döşemelerinde ilerleme kaydeden üstlenici firma, çalışmaların Boyabat Organize Sanayi Bölgesine doğru hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, ilçe için olmazsa olmazlardan olan doğalgaz çalışmalarının hızlı bir şekilde ilerlemesinden memnuniyet duyduklarını belirterek inşaAllah 2020 yılında ilçenin bir bölümünde de olsa doğalgaz kullanımına geçileceğini kaydetti.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, İlçemizin heyecanla beklediği doğalgaz çalışmalarının takipçisiyiz. Çok önem verdiğimiz bu hizmetin bir an önce hayata geçirilmesi için gayret gösteriyoruz. Boyabat'ımıza verdiğimiz doğalgaz sözünü Allah'ın izniyle yerine getireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Başkanımız Çakıcı, ayrıca Boyabat'ın doğalgaza kavuşmasında projenin buraya kadar gelmesinde büyük rolü olan Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ve Akmercan Şirketi çalışanları başta olmak üzere  tüm emeği geçenlere ilçe halkı adına şükranlarını sundu.