Yıldız Mahallesi dere yatağı ıslah ediliyor

Belediyemiz uzun yıllardır herhangi bir çalışma yapılmayan ve etrafa yaydığı pis kokuyla vatandaşı rahatsız eden Yıldız Mahallesi'nde dere yataklarının ıslahı için çalışmalara başladı.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, yaz sıcaklarının yaşandığı şu günlerde rahatsız edici boyuta varan dere yatağının ıslah edilmesi için hazırlanan projenin startını verdiklerini ifade etti.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, Yıldız Mahallesinde dere yatağının hazırlanan proje ile mahallenin çehresini değiştireceğini belirtti. Çakıcı, proje kapsamında derenin temizleneceği, dere kenarlarına taş duvar örüleceği, yaya yürüyüş yolları ve bisiklet yolları ile ve bölgenin yeni bir cazibe merkezi haline geleceğini ifade etti.

Belediyemiz tarafından yürütülen projenin 3 ay gibi kısa bir süre içerisinde bitirilmesi hedefleniyor.