Okçular Boyabat'ta yarışıyor

Boyabat Belediyesi, Gazanfer Gençlik ve Spor Kulübü ile el ele vererek düzenledikleri okçuluk toyuna siz değerli Boyabatlıları davet ediyor.

28 Haziran Cuma günü başlayacak etkinlik, Bektaşk Köyü Çevre Yolu mevkiinde sporcuların ve katılımcıların kortej yürüyüşü ve menzil atışlarıyla başlayacak.

29 Haziran Cumartesi günü sporcuların ve halkın katılımıyla Büyük Cami önünden başlayacak kortej yürüyüşü İnönü İlkokulu bahçesinde düzenlenecek etkinliklerle devam edecek.

Programın finalleri, Halka Ok Atış Tecrübesi Kazandırma, Mass Güreşi, Mangala, Okçuluk, Puta Koşusu, Mehteran Gösterisi, Menzil Koşusu, Halat Çekme Yarışları, Okçuluk gösterileriyle devam edecek.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, ‘Ata yadigarı geleneksel okçuluk toyu Boyabat'ta kurulacak. İlçe halkımızı etkinliğimize bekliyoruz’ dedi.