Boyabat Kızılay Anaokulu'nda sona doğru

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'nın girişimleriyle çalışmalarına başlanan Boyabat Kızılay Anaokulu'nda çalışmalarda sona gelindi.

Türk Kızılayı İstanbul Şubesi'nin hayata geçirdiği "81 İlde 81 Anaokulu" projesi kapsamında ilçede anaokulunun yapıldığını belirten Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım ve İstanbul Şube Başkan Yardımcısı değerli hemşerimiz Vahdet Erdoğan öncülüğünde başlayan ve AK Parti Sinop Milletvekilimiz Sn. Nazım Maviş'in katkılarıyla hayata geçirilecek Anaokulu 'nun 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında hizmete girecektir " dedi.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "Türk Kızılayı'nın sağlık ve kan alımları programlarının yanında eğitim alanında çocuklarımıza yapmış olduğu sosyal sorumluluk projelerinde de başarısını kanıtlamıştır. Bu vesileyle projenin hayata geçirilmesine katkı sağlayan başta İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, İstanbul Şube Başkan Yardımcısı Vahdet Erdoğan ve AK Parti Sinop Milletvekilimiz Sn. Nazım Maviş'e teşekkür ederim. İlçemize hayırlı olsun" diye konuştu.