Mahalleler Yeni Parklara Kavuşuyor

Kent estetiği ve yeşil alan çalışmalarına büyük önem veren belediyemiz, park yenileme çalışmalarına hızla devam ediyor.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından devam eden park yenileme çalışmaları modern ve kent estetiğine uygun olarak yapılıyor.

Belediyemiz, ilçede başlatmış olduğu "Her mahalleye bir park" projesi ile bir yandan yeni parklar oluştururken diğer yandan mevcut parkları yenileyerek çocuklara güvenli yeni oyun alanları oluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Yıldız Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde, oyun parkı yetersiz olan alanlara yeni oyun parkları yapılarak vatandaşlardan gelen isteklere cevap verilmeye devam ediliyor. Çocukların ve yetişkinlerin sosyal yaşantısını hareketlendirmek amacıyla mahallelerde uygun bulunan alanlara yeni çocuk parklarının yapımı sürüyor. Çalışmaların devam edildiği parklarda çocuk oyun grupları, spor aletleri ve vatandaşların rahat soluk alabileceği dinlenme alanları ile kamelyalar olacak.