Şampiyonu ağırladı

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, play out karşılaşmasında Sinopspor'u 2-1'lik skorla devirerek BAL(Bölgesel Amatör Lig)a gitmeye hak kazanan şampiyon Boyabat 1868 Spor"u düzenlediği düzenlediği ödül töreninde ağırladı.

Şampiyonu Kutluyorum

Düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "Şampiyon Boyabat 1868 Spor"u ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Boyabat'ımızın gururu, şampiyon takımımızı bizde Boyabat Belediyesi olarak ağırlamak istedik. Şampiyon takımı yöneticisiyle, başkanıyla, futbolcusuyla, hocasıyla hep birlikte kutluyorum. Boyabat 1868 Spor hepimizin gururu, hepimizin bir değeri. Ben kendilerini burada ağırlamaktan çok mutlu oldum. Kendilerini spora ve sporcuya verdiğimiz değerin göstergesi olarak küçük altınla ödüllendiriyorum. Hak ettiler. Kendilerine BAL liginde başarılar diliyorum." dedi.

Boyabat 1868 Spor"a sahip çıkmamız gerekiyor

Boyabat 1868 Spor"un herkesin ortak değeri olduğunu dile getiren Boyabat 1868 Spor Başkanı Ali Koca ise "Bu değere hep birlikte sahip çıkmamız gerekiyor. Boyabat Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'ya bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Tören fotoğraf çekimi ile son buldu.