Boyabat güllerle donatıldı

Belediyemiz şehri güllerle donattı. Medeniyetimizde gül önemli bir yere sahiptir. Bu amaçla Boyabat'ın sokakları, parklar, yollar belediyemiz tarafından güllerle donatıldı.

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğünün yapmış olduğu çalışmayla dikilen gül fidanları Boyabat'ın cadde ve sokaklarına ayrı bir güzellik kattı.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı; "Boyabat'ın her yönden bir gül kenti olmasını istiyoruz. Bu sebeple ilçemizin caddelerini, parklarını, bahçelerini güllerle donattık. Dikilen güllerle Boyabat adeta bir gül şehri oldu. Gül kokulu şehre, güller ayrı bir güzellik kattı" dedi.

Belediye Başkanımız Çakıcı, "Belediyenin başlatmış olduğu projeye halkımızın da bahçelerine gül dikerek katkıda bulunacağına inanıyoruz" dedi.