Boyabat Kart hizmete giriyor

‘Önce insan’ ilkesiyle hareket eden belediyemiz, sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Vatandaşların gündelik hayatlarını kolaylaştırmak için çeşitli projeler üreten Boyabat Belediyesi, Boyabat Kart projesini hayata geçiriyor.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'nın 2019 yılı seçim beyyanemisinde taahhüt ettiği projelerden biri olan Boyabat Kart'tan herkes faydanabilecek.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, Boyabat Kart çok yakında hizmette olacak

Başkanımız Çakıcı yaptığı açıklamada, "2019 yılı seçim beyyanemizde ne vadettik isek hepsini bir bir faaliyete geçirmek için çalışma başlattık. Boyabat Kart'ta bunlardan biri yakında hizmete girecek" dedi.

Çakıcı, "Tüm projelerimiz şehri yaşatmak için. Buradan hareketle şehre aidiyet duymak kendimizi ifade edecek unsurlar bulmak önemlidir. Bu yüzden yeni dönemde “Boyabat Kart” çalışmamızı hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Bu kart ile müze ziyaretlerinden ulaşıma, teleferikten otoparka, mesire alanı girişlerinden bisiklet kiralamaya kadar birçok alanda hizmet vermeyi planlamaktayız." dedi.