Boyabat Kent Meydanı’nda çalışmalar sürüyor

Belediyemiz tarafından yapılan kent meydanının çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Camikebir Mahallesi’ndeki yapımı devam eden kent meydanı çalışmaları 15 bin metrekarelik alanda gerçekleştiriliyor. Boyabat Kent Meydanı; Karadeniz Bölgesinde kazandırılan en büyük kent meydanlarından biri olacak. Kent meydanı çalışması Boyabat Belediyesi Hizmet Binası ve Kaymakamlık Binası’nı kapsayacak şekilde yapılıyor. Çalışmalar, ekiplerin sahaya döktüğü beton ile devam ediyor.

İçerisinde ticarethanelerin ve 700 araçlık otoparkın yer alacağı Boyabat Kent Meydanı, projesinde sosyal alanlar da yer alacak. Meydanda kafeterya, yemekhane ve süs havuzu bulunacak. Meydan amfiler, çeşitli ağaç ve bitki görselleri arasına kurulacak oturma bankları ile renklendirilecek.

Yer yer yeşil alanların bulunacağı meydanda ağaçlar için otomatik sulama sistemi kurulacak. Meydanın zemin kaplaması olarak doğal taşlardan granit ve bazalt plak taşlar kullanılacak. Meydanın mimari yapısını destekleyen dekoratif aydınlatma elemanları da konulacak.