Mezarlıklar Müdürlüğünde çalışmalar hız kazandı

İlçemizde yapımı süren belediyemiz Mezarlıklar Müdürlüğü inşaat çalışmaları son hızıyla devam ediyor.

Mezarlıklar Müdürlüğü yapımı ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "Vizyon projelerimizden olan Mezarlıklar Müdürlüğü inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. İnşaallah Ağustos ayı gibi hizmete girecektir" dedi.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "2014 yılında seçim beyannamemizde taahhüt ettiğimiz Mezarlıklar Müdürlüğü sözümüzü yerine getirmek ve vatandaşımızın acı günlerinde yanlarında olmak gayretiyle başlatmış olduğumuz projede sona gelindi. Vefat eden vatandaşlarımızın yakınlarını acılı günlerinde kapı kapı dolaşmak zahmetinden kurtaracağız. Hayırlı bir işe vesile olup hayır dualarını alacağız" diye konuştu.

Başkanımız Çakıcı Mezarlıklar Müdürlüğü projesinin hayata geçmesinde büyük pay sahibi olan hayırsever işadamı Ergün Gürbüz'e katkılarından dolayı ayrıca teşekkür etti.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "Mezarlıklar Müdürlüğü projesinin hayata geçmesinde her türlü desteği esirgemeyen, ilçemizin yetiştirdiği, camii ile gasılhaneyi yaptıran hayırsever işadamı Sayın Ergün Gürbüz'e katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ederim. Rabbim böylesi hayırsever işadamlarını başımızdan eksik etmesin" dedi.

Belediye tarafından yapımı devam eden Mezarlıklar Müdürlüğü hizmet binası içerisinde; Müdürlük binası, gasilhane ve cami bulunuyor.