Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'dan 19 Mayıs mesajı

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanımız Çakıcı; yayınladığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajında şunları söyledi: “19 Mayıs 1919, milletimizin kendi topraklarında, vatanımıza ve bayrağımıza yönelen tehditleri, bağımsız olarak yaşama kararlılığını, canı pahasına tüm dünyaya gösterdiği kutlu İstiklal yürüyüşünün başlangıcıdır. 100 yıl önceki kurtuluş iradesi ve direniş azmi, bugün milletimizin sinesinde hala diri durmaktadır. Gençliğe hediye edilen bu bayram; geleceğin gençliğimizin omuzlarında yükseleceğinin, dünyaya barış ve huzurun yine gençlerin eliyle inşa edileceğinin bir göstergesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurtuluş Savaşı'nın bütün kahramanlarını, Gazi Mustafa Kemal ile tüm silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyorum.”