Gülümser Aileler Boyabat'ta buluşuyor

Belediyemiz sağlık alanında yapmış olduğu çalışmalarını sürdürüyor.

TRT ekranlarından yakından tanıdığımız Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Tüp Bebek ve Perinatoloji (Riskli Gebelikler Uzmanı), Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Çağrı Gülümser Boyabat Belediyesi'nin davetlisi olarak Boyabat'a geliyor.

Gülümser Aileler Buluşması adı altında 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezinde konferans verecek olan Gülümser sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi, "Billboard’lar gülümsüyor . . . 18 Mayıs Cumartesi günü yarın saat 14:00’te Sinop Boyabat’ta GÜLÜMSER AİLELER SİNOP BULUŞMASINI gerçekleştireceğiz. Bu akşam yola çıkıyorum. Yakın illerde olan herkesi beklerim. . . Bu vesile ile Sinop GÜLÜMSER AİLELER BULUŞMASI için gönüllü olarak büyük çaba sarfeden CEYDA Hanıma @psikologceydacirak ve beni davet eden, Sinop ve civarında ki tüm ailelere faydası olsun diye afişler hazırlatıp Billboard’lara astıran Sinop Boyabat Belediye Başkanı Sayın Şefik Çakıcı Beyfendiye de teşekkürü bir borç bilirim. Güzel insanlar, iyi insanlar her yerde. . SİNOP BOYABAT GÜLÜMSER AİLELER BULUŞMASI bu Cumartesi saat 14:00’te . 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezinde . Sizde sizin ilinize gelmemi istiyorsanız DM’den yazın Sinop’ta, İzmir’de, Ankara’da yaptığımız gibi sizin şehrinizde gelirim. . . . Tüm bu organizasyon ÜCRETSİZDİR . . HERSEYİN sonunda İYİLİK KAZANACAK . .." paylaşımında bulundu.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ise Dr. Çağrı Gülümser'e kendilerini kırmayarak davetlerini kabul ettikleri için sosyal medya hesabından teşekkür etti ve yarın ki konferansa tüm Boyabat halkını davet etti.