Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'nın 1 Mayıs mesajı

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Belediye Başkanımız Çakıcı mesajında şunları söyledi: "Bir ülkenin kalkınmasında, gelişmesinde emekçi, işçi kardeşlerimizin önemi büyüktür. Emek ve alın teriyle ülkemizin büyümesi ve kalkınmasında önemli rol oynayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana işçi ve emekçilerimizin sorunlarına her zaman samimiyetle çözüm üretmeye çalıştık. İlçemizde istihdamı artırmak, işsizlik oranını düşürmek için bir çok uygulamayı hayata geçirdik. İşçi ve emekçi kardeşlerimizin, her daim yanlarında olarak devletimizin gücünü ve bizlerin desteğini onlara hissettirdik. Hissettirmeye de devam edeceğiz. İşçi ve emekçi kardeşlerimizin hayat şartlarının arzu ettikleri seviyede olması temennisi ile başta belediyemizde ki mesai arkadaşlarım olmak üzere tüm emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum." dedi.