Boyabat'ta Çocuk Kitap Günleri başladı

Belediyemizce bu yıl 3'ncüsü düzenlenen 'Çocuk Kitapları Günleri' etkinliği, Boyabat Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi'nde başladı.

Yapılan etkinliğe tüm çocukları beklediklerini ifade eden Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, üç yıldır eğitime katkı sağlamak amacıyla çocukları kitapla buluşturduklarını belirtti. Çakıcı, etkinliğin 27 Nisan günü sona ereceğini belirtti.

Diğer senelerde öğrenciler ile ailelerinin etkinliğe yoğun ilgi gösterdiğini kaydeden Başkanımız Çakıcı, "Yapmış olduğumuz etkinlikler çocuklarımızın kitap okuma alışkanlığını ciddi derecede artırdı. Buraya geldiklerinde ebeveynler ve çocuklar kendilerine uygun kitap bulabiliyor. Bu da kitap okuma oranının arttığının bir kanıtıdır." dedi.

Çocuk Kitap Günleri, 27 Nisan'a kadar ziyaret edilebilecek.