Ücretsiz kurslara kayıtlar başladı

Boyabat Belediyesi Sosyal Belediyecilik anlayışı ile sürdürdüğü hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Boyabat Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen proje ile; Bekçilik, polislik, subaylık, astsubaylık, uzman çavuşluk ve uzman erbaşlık sınavına hazırlanan öğrencilere ücretsiz kurs vermeye başlandı.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı konuyla ilgili şu görüşlere yer verdi; “Sosyal Belediyecilik anlayışı ile yürüttüğümüz hizmetler içerisinde eğitime destek vermek amacıyla öğrencilerimizin katıldığı önemli sınavlara ücretsiz hazırlık kurslarımız devam ediyor. Bekçilik, polislik, subaylık, astsubaylık, uzman çavuşluk ve uzman erbaşlık sınavları için de hazırlık kursları açtık. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Spor Salonu'nda uzman hoca eşliğinde nizami parkurda öğrencilerimiz bu sınavlara hazırlanacaklar. Sınava girecek kardeşlerimize ücretsiz olarak verilecek olan bu kurslardan faydalanmalarını tavsiye ederim. Rabbim kendilerine kolaylıklar versin. Emeklerini zayi etmesin." diye konuştu.