Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'nın Miraç Kandili mesajı

Peygamberimiz Hazret-i Muhammed (SAV)’in Miraç’a çıkışının manevî atmosferini yaşadığımız kandil nedeniyle bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı mesajında böylesi manevi gecelerin, insanlar arası birlik, beraberlik ve kardeşliğin gelişmesinde büyük katkısı olduğunu vurguladı.

Başkanımız Çakıcı, “İnsanlar arası birlik, beraberlik ve kardeşliğin gelişmesine vesile olan mübarek gecelerimizden biri de Miraç Gecesidir. Miraç yükseliştir, insanın nefsi duygularından, kötü düşüncelerinden arınarak yüce makamlara yükselişini temsil eder. Peygamberimizin şahsında bütün insanlığın önüne açılmış sınırsız bir yükselme ufkudur. Manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği bu kutsal gecede, yapılacak tüm duaların kabul olmasını diliyorum.” dedi.

Başkanımız Çakıcı, “Bu vesile ile bütün hemşehrilerime ve İslâm âlemine Miraç Kandili’nin huzur, bereket ve mutluluk getirmesini diler, herkesin kandilini tebrik ederim” dedi.