Çanakkale Platosu kuruluyor

Belediyemiz 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla İnönü İlkokulu önünde ki meydanda beş gün süreli anma programı düzenleyecek.

Belediyeciliğin her alanındaki farklı etkinlikleri Boyabatlılarla buluşturan Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı kültürel alanda hizmetler sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda 14 Mart Perşembe günü başlayacak olan program 18 Mart Akşamı Sinema ve Tiyatro oyuncusu Ahmet Yenilmez'in Meddah gösterisi ile son bulacak.

Çanakkale Zaferinin 104. yılına özel hazırlanan platoda Çanakkale şehitleri anılırken ilçemizin bir değeri olan Boyabatlı Ömer Oğlu Mustafa’nın şiirlerinin okunduğu özel bir şiir dinletisi  sunulacak.

Tüm Boyabatlılları etkinliğe davet eden Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı kültürel faaliyetlerin devam edeceğini ifade etti.