Yol süpürme aracı hizmete girdi

Boyabat  Belediyesi'nin yeni almış olduğu, yol süpürme aracı hizmete girdi.

Boyabat şehir merkezinde yolların yeniden sıcak asfalt ve parkeyle buluşması ile birlikte temizlik sorunun önüne geçmek, daha iyi hizmet verebilmek amacı ile araç filosuna yol süpürme ve temizlik aracını kazandırdıklarını belirten Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı “Her geç gün gelişen ilçemize daha iyi hizmet verebilmek amacı ile araç filomuzu güçlendiriyoruz. İlçemiz için Daha temiz bir çevre için, vakumlu yol süpürme aracını ilçemize kazandırdık. Yeni aracımız ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız hizmet sunmayı nasip etsin" şeklinde konuştu.

Belediyemiz yol süpürme aracının, tozlamayı engelleyen kendi su püskürtücüsü olan fırçası, seyyar emiş hortumu, su deposu ve çöp haznesiyle temizlik işlemlerinde maksimum verim vermesi bekleniyor.