Boyabat Doğalgazında tamgaz

Boyabat Doğalgazında tamgaz

Belediye Başkanıımız Şefik Çakıcı, vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konulardan biri olan doğalgazın ilçeye geliş tarihiyle ilgili müjdeyi verdi.

Belediye Başkanımız Çakıcı, yıl içerisinde doğalgaz altyapı çalışmalarının şehir içinde de başlayacağını açıkladı.

Topalçam mevkiinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkanımız Çakıcı, çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü, işin zor bölümünün tamamlandığını, Boyabat'a doğalgazın 2019 yılı sonlarında geleceğinin müjdesini verdi.
Konutlar kullanıma hazırlanacak

2019 yılı sonunda Boyabat'ta doğalgaz yakılacağını ifade eden Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "Baharda doğalgaz altyapı çalışmalarının Boyabat Organize Sanayinde başlayacağını, yıl sonuna doğru da şehir içindeki konutların gaz kullanımı için hazır vaziyete getirileceğini" söyledi.

Doğalgazın Boyabat için hayati önem arzettiğini bildiklerini kaydeden  Başkanımız Şefik Çakıcı, “Vatandaşlarımızın gönlü rahat olsun. Yetkili firma gece gündüz demeden kalabalık bir ekiple çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Biz de buna şahit olduk. Hemşerilerimize müjdeli haberler verelim, durumu yerinde görelim diye bu ziyareti gerçekleştirdik. Yanılmadık, çalışmaların çok iyi gittiğini yerinde gördük, ikna olduk, mutlu olduk. Başta AK Parti Sinop Milletvekilimiz Sn. Nazım Maviş olmak üzere, Akmercan Sinop Bölge Müdürü Necmettin Erikçi ve Akmercan Yetkilisi Özkan Topal'a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Boyabat'ımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.