Boyabat'a yakışır konferans salonu

Belediyemiz tarafından inşaatına başlanan ve 2018 yılı içerisinde faaliyete geçen 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi Konferans Salonu kültür ve sanat etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

Kısa bir süre önce faaliyete geçen 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi Konferans Salonu ile, ilçe halkının sanatsal ve kültürel ihtiyaçlarına hizmet verilmesi amaçlanıyor.

Çok amaçlı konferans salonunun ilçede olmaması nedeniyle, sosyal ve kültürel faaliyetlerin eksikliğinin hissedildiği Boyabat'ta insanların konferans, panel, şiir dinletisi, tiyatro,
toplantı gibi sosyal ve kültürel faaliyetlere olan ilgisi daha da artıyor.

Boyabat'ta halkın yaşam kalitesini yükseltmek ve sosyal aktivitelerle hayatın getirdiği gündelik yorgunluklardan insanları bir nebze de olsa kurtarmak ve ilçenin kentsel kalitesini artırarak cazibe merkezi oluşturmayı amaçladıklarını söyleyen Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “ Amacımız, kültürel alanda ihtiyaç duyulan tüm çağdaş altyapı oluşturmak istiyoruz. 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi Konferans Salonu da bunlardan birisi” dedi.

Başkanımız Çakıcı halkımız istedi, biz yaptık

Konferans salonunun ulusal ve uluslar arası her türlü sanat etkinliğine ev sahipliğine yapacak güçte olduğunu söyleyen Çakıcı, “Hemşerilerimiz bizlerden eksikliği hissedilen bu hizmeti istediler.  Bizde "Sözünü amelinden bil" sözü doğrultusunda bu hizmeti hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Halkımız istedi, biz yaptık." dedi.