Camikebir Mahallesi yol yapım çalışması

Camikebir  Mahallesi yol yapım çalışması

Belediyemiz tarafından başlatılan yol asfaltlama ve parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Belediyemizin 2018 yılı çalışma sezonu kapsamında başlattığı çalışmalar devam ediyor.

Bu kapsamda yeni yolların açılması, asfaltlama ve parkeleme, kent peyzajı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Camikebir Mahallesinde yol parke çalışması yürüten belediye ekipleri, soğuk hava şartlarına rağmen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Konuyla ilgili basın büromuza açıklamada bulunan Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, ”Yolları ilmek ilmek, nakış nakış işliyoruz. Camikebir Mahallesinde yapılan bu çalışma önemli yerlerden biri. Hemşerilerimizin, çocuklarımızın, çamursuz, tozsuz bir çevrede yaşaması için modern yolların yapılması önemlidir. Bu konuda üzerimize düşen vazifenin bilinci içerisindeyiz. Tamamlandığında güzel olacak inşaallah" diye konuştu.