Boyabat'ta asfalt çalışmaları sürüyor

Belediyemiz hizmet sınırları içerisinde bulunan alanlarda yürüttüğü asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Daha önce ilçe merkezinde bir çok mahallede asfalt döküm çalışmasını tamamlayan ekipler, şimdide Karacaören mevkiinde asfalt dökme çalışmalarını Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'nın talimatları doğrultusunda başlattılar.

Başkanımız Çakıcı her hangi bir aksaklık yaşanmaması durumunda çalışmaların hedeflenen tarihte bitirileceğini belirtti.

Karacaören mevkiinde başlayan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, “Hava şartları asfalt çalışmaları için olumlu gidiyor, bizlerde bunu fırsat bilerek çalışmalarımıza hız verdik. Hem Boyabat Belediyesi hem de Karayollarına bağlı ekiplerle birlikte, vatandaşlarımıza rahat bir ulaşım sağlayabilmek amacıyla asfalt dökümüne başladık. Şu anda Karacaören Mahallemizde sıcak asfalt çalışmalarımız devam etmekte. İnşaallah en kısa zamanda burada ki çalışmaları tamamlayacağız" dedi.

Belediye Başkanımız Çakıcı, “Bundan sonrası içinde yapmış olduğumuz program dahilinde, öncelik sırasına göre asfaltlama çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hava şartları müsait olduğu sürece vatandaşlarımıza daha rahat, daha kolay bir ulaşım sunmak için asfaltlama çalışmalarımızı sürdüreceğiz, asfalt çalışmalarımız Karacaören Mahallemize hayırlı olsun” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.