Belediye Başkanımız Çakıcı’dan “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” Mesajı

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, yayımladığı mesajında, “Engelli olmak sadece doğuştan gelen bir durum değildir. Bir kaza veya bir hastalık sonucu herkesin başına gelebilir. Bunun bilinci ile hareket etmeli ve ona göre yaşamalıyız. Engelli kardeşlerimizin normal bir hayat sürmeleri ancak toplumsal duyarlılıkla oluşur.

Boyabat Belediyesi olarak bu duyarlılık içerisinde bizim en önemli görevlerimizden biri de engelli kardeşlerimizi daha iyi şartlarla buluşturmaktır. İmkânlarımız doğrultusunda engelli vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacına koşmak, onlara her türlü destekte bulunmak, bizim önceliklerimiz arasındadır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli vatandaşlarımızın gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum,” ifadelerine yer verdi.