Belediyemizden "Nihat Hatipoğlu ile EN-Nezir Söyleşi" programına davet

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, 16 Kasım 2018 Cuma günü Boyabat Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek olan "Nihat Hatipoğlu ile EN-Nezir Söyleşi" programına tüm Boyabat halkını davet etti.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı basın büromuza yapmış olduğu açıklamasında, "Değerli Hocamız Prof. Dr. Nihat HATİPOĞLU Beyefendiyi Boyabatlı Hemşehrilerimizle buluşturacağız. 16 Kasım 2018 Cuma günü Saat: 19.00'da Boyabat Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda belediyemiz tarafından düzenlenen "Nihat Hatipoğlu ile EN-Nezir Söyleşi" programına, Boyabat sevdalısı tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" dedi.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek söyleşi programı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayıp, Prof. Dr. Nihat HATİPOĞLU'nun söyleşisiyle devam edecek. Söyleşi programına, Boyabatlıların yoğun katılım göstermesi bekleniyor.