Sergiye davet

Belediyemiz Kültür Hizmetleri kapsamında 25-27 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek El Sanatları Sergisi'ne davette bulundu.

Boyabat 1. Zeka Geliştirici Ahşap Akıl ve Strateji Oyunları El Sanatları Sergisi için davette bulunan ve eğitmek, öğretmek ve geliştirmek adına kültürel etkinliklere önem veriyoruz diyen Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "Boyabat Belediyesi Kültür, Sanat ve Eğitim etkinlikleri kapsamında yüzde yüz geri dönüşüme uygun, hiçbir bakteri üretmeyen, kolay kolay kırılmayan, hem sağlıklı hem de eğitici ahşap akıl ve strateji oyunlarını Boyabat'lı çocuklarımızla buluşturmak, onların eğitimine, öğrenimine ve gelişimine katkı sağlamak amacıyla bir sergi düzenliyoruz. 25-27 Ekim tarihleri arasında, 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi Sergi Alanında, saat 18:00'e kadar açık olacak sergide çocuklar, ahşap akıl ve strateji oyunları el sanatları sergisini gezecekler, inceleyecekler ve eğitici oyuncaklarla oynayacaklar. İnşaallah sergi çocuklarımızın eğitimine katkı sağlar." dedi.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "Boyabat'ta her alandaki eksikliklere yönelik çalışmalar yapıyoruz. Yaptığımız etkinliklerle Boyabat kültürel etkinliklere doyuyor. Bu çalışmalarımız, kültürel ve sanatsal etkinliklerimiz daha da artacak. Boyabatlılar sanata ve kültüre doyacak” dedi.