Havuz bayramda açık

Belediyemizin Çamlıca Mahallesi'ndeki yüzme havuzunun, 21-24 Ağustos tarihleri arasında idrak edilecek Kurban Bayramı’ndaki programı belli oldu.

Buna göre havuz, Kurban Bayramı’nın birinci günü dışındaki 2. 3. ve 4. Günü açık olacağı bildirildi.

Belediyemiz Basın Halkla İlişkiler Bürosu tarafından yapılan açıklamada, “Bayramın 2. 3. ve 4. günü Belediyemiz Yarım Olimpik Yüzme Havuzu saat 12:00 - 20:00 arasında halkımızın hizmetine açık olacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "Bu yaz havalar oldukça sıcak geçiyor, bu nedenle vatandaşlarımızın bayramda serinleme fırsatı bulmasını istedik. Resmi tatil olmasına rağmen bayramın 2’nci, 3'üncü ve 4'üncü günü hizmet vereceğiz" dedi.