Domates Festivali başvuruları devam ediyor

Boyabat'ta bu yıl 2. Sini düzenlenecek olan Domates Festivali 17 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Festivalde, aroma, koku, ağırlık, şekil ve renk olarak en iyi domates  dalında yarışmalar yapılacak.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, bu yıl 2. sini düzenleyecekleri Domates Festivaline vatandaşları davet etti.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, “2018 yılında 2.sini gerçekleştirmek için hazırlıklarını tamamladığımız Domates Festivali’ni 17 Ağustos 2018 Cuma günü Kemaldede Camii yanında ki alanda gerçekleştireceğiz.  Aynı zamanda en iyi Domates Yetiştiriciliği ödüllerinin de sahiplerini bulacağını kaydeden Çakıcı, “Öncelikli amacımız; Boyabat'ın adını duyurmak, çiftçimizin mahsülüne sahip çıkarak, pazar oluşturmaktır. Festivalde, aroma, koku, ağırlık, şekil ve renk olarak en iyi domates yarışması düzenledik. Başvurular devam ediyor. Katılmak isteyen hemşerilerimiz Belediyemi Kültür İşleri Müdürlüğümüze başvurularını yapabilirler" dedi.

Başkanımız Çakıcı, "Bu tür etkinliklerle,  Boyabat'ın ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda tanınmasını sağlamaya çalışıyoruz. Bizler Boyabat'ta ki değişimi, dönüşümü, yapılan ve yapılacak olan tüm hizmetleri hemşerilerimizin dua ve destekleriyle gerçekleştiriyoruz. Birlikte destanı yazmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.