Yürüyüş Yolu Çalışmaları Devam Ediyor

Belediyemiz, Kolazçayı kenarında ki yürüyüş yolu düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Kısa süre öncesinde 1. etap çalışmaları tamamlanan yürüyüş yolunun 2. etabında şehir köprüsünden Camikebir Mahallesi bağlantı köprüsüne kadar uzanan yürüyüş parkuru, aydınlatma direkleri, bisiklet yolları ve çevre düzenleme çalışması yapılıyor.

Mevcut  yürüyüş yolunun  karşı yakasında  ikinci   yürüyüş yolu çalışmalarını sürdüren belediyemiz; yapılacak kamelyalarla vatandaşların dinlenebileceği alanlar da oluşturuyor.

İlçemizden geçen Kolazçayı'nın her iki yakasında yapılan yürüyüş parkurları tamamlandığında ilçeye farklı bir görünüm kazandıracak. İlçemizin  en güzel manzaralarından birine sahip olan Kolazçayı şehrin çehresini değiştirecek.